AVIVA Burjassot repartirà més de 2.000 Cartes de Reis entre els xiquets i xiquetes de Burjassot

13 desembre 2022|Burjassot

Carta Reis 3

Un any més, AVIVA Burjassot, l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament, dirigida per Manuela Carrero, repartirà al voltant de 2.000 Cartes de Reis perquè la població infantil de Burjassot puga dirigir-se a l’atenció de Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, a fi de sol·licitar els seus desitjos i regals que esperen per al pròxim 6 de gener.

Les cartes es repartiran directament en els centres educatius del municipi, encara que també estaran disponibles en altres edificis municipals com la Biblioteca Infantil, la Casa de Cultura, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, la Policia Local o el propi Consistori. D’altra banda, i mitjançant l’etiqueta #NadalBurjassot, les famílies podran fotografiar-se i pujar a les seues xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) una foto depositant aquestes cartes en qualsevol de les bústies reals que hi haurà repartides a Burjassot, com la de l’Ajuntament o la que hi haurà a la Casa de Cultura.

Entre les publicacions que es realitzen amb l’esmentada etiqueta, el pròxim 9 de gener se seleccionaran sis a l’atzar, a les quals s’avisarà per missatge privat en la mateixa xarxa social en la qual hagen fet la publicació, guanyant així els responsables de la publicació un fantàstic joc de taula per a tota la família com, per exemple, el Apalabrados, la Fallera Calavera, el Codi Secret, el Carcassone o el Party & Co Júnior.

Les cartes als Reis Mags també estan disponible en format PDF per a descarregar, imprimir i acolorir i en versió interactiva en la pàgina web https://javenenelsreis.com/.