Burjassot aprova el Manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones i diferents mocions en el Ple de febrer

25 febrer 2022|Burjassot

Actividades mujer

L’Ajuntament de Burjassot celebrava el passat dimarts 22 de febrer, la sessió ordinària del Ple Municipal en la qual s’ha aprovat el Manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones, amb aportacions del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere. Igualment, s’han aprovat diferents mocions presentades pels diferents grups polítics amb representació.

La primera moció aprovada, en la qual l’Ajuntament es compromet a estudiar la viabilitat de la proposta, va ser la presentada pel PP per a implantar un sistema de bons per a reforçar el comerç local. D’igual manera, s’aprovava la moció conjunta de Compromís i Totes Podem per a sol·licitar la millora de l’atenció directa en les sucursals bancàries del municipi.

Així mateix, presentades per Totes Podem, s’aprovaven les mocions per a sol·licitar a l’autoritat competent la modificació de la Llei del Joc i la presentada, a instàncies d’EU, per a condemnar les pintades que tant la seu d’EU com la del Centre Republicà “La Constància”, han patit recentment.