Burjassot celebra les Jornades de Salut 2024 amb diferents activitats gratuïtes

9 abril 2024|Burjassot

A més de celebrar la III Fira de la Salut de Burjassot, dissabte que ve 27 d’abril, la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora, ha programat les Jornades de Salut que tindran com a punt de trobada la Casa de Cultura.

Les activitats comencen amb el curs de Diabetis Mellitus Tipus 1 i 2 impartit pel Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics (MICOF) que comença el dimecres 10 d’abril i que tindrà dos noves sessions els dies 17 i 24. En este cas, és necessària la inscripció prèvia. Les inscripcions poden realitzar-se en aquest ENLLAÇ.

La segona activitat de les jornades serà el dimarts 23 d’abril, a partir de les 17.00 hores, també a la Casa de Cultura. En esta ocasió, es tracta d’una xarrada informativa que arriba amb el títol “Donació de Sang” i que estarà impartida per membres del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana amb el qual col·labora el Consistori per a fomentar la donació.

L’última activitat serà la presentació del conte ‘El dolor de Víctor’, de Laura Sorlózano Blat,  a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura el dijous 25 d’abril, a partir de les 19.00 hores. Es tracta d’un conte de superació. És un breu relat fictici que pretén explicar als menors, d’una manera senzilla, el sofriment físic i emocional que suposa viure amb dolor crònic o agut.