Burjassot celebra una nova reunió de l’espai de participació, ‘Xarxa Salut’

9 desembre 2022|Burjassot

Xarxa Salut 2

Amb la participació de la Regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, Isabel Mª Mora, de les tècniques i els tècnics municipals implicats en el programa, i de les associacions participants en aquest, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado ha acollit una nova reunió de l’espai de participació, ‘Xarxa Salut’.

En la trobada, s’ha fet un repàs dels projectes que s’han desenvolupat en el municipi, entre ells el d’envelliment actiu i el de dinamització juvenil, que s’emmarquen dins del citat programa. Així mateix, s’ha donat compte també de la fase en la qual es troba el desenvolupament del programa a Burjassot, de com s’estan complint els compromisos marcats i de l’adhesió de l’Ajuntament a l’estratègia promoció de la salut i prevenció en el Servei Nacional de Salut (SNS).

Finalment es va donar pas a la presentació dels nous components en l’espai de participació, com han sigut les àrees d’educació i medi ambient i, per a finalitzar, es va obrir el torn de paraula als presents que van donar trasllat de totes les activitats que s’han fet durant l’any.