Burjassot “Corre sense resistències!” al costat de la Universitat de València

26 octubre 2023|Burjassot

Des de 05/11/2023 fins a 05/11/2023

Carrera UV

Els carrers de Burjassot tornaran a omplir-se de corredors i marxadors diumenge que ve 5 de novembre per iniciativa de la Universitat de València. L’entitat, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, celebrarà la seua carrera popular universitària Corre sense resistències! Per a frenar la resistència als antibiòtics.

La carrera, que consistirà en una volta de 5 km, començarà a les 9.00 hores en el carrer Hernán Cortés, enfront de la Facultat de Farmàcia i la inscripció és gratuïta i estarà oberta fins a les 14.00 hores del dimecres 1 de novembre. Pot realitzar-se PUNXANT ACÍ.

La Universitat de València, a través de les seues Facultats vinculades a les Ciències de la Salut i en col·laboració amb UVesports, s’ha adherit a la iniciativa del Ministeri de Sanitat del Pla Nacional enfront de la Resistència als Antibiòtics (PRAN), motiu pel qual la carrera, que es realitza amb motiu del Dia Europeu per a l’Ús Prudent dels Antibiòtics, té lloc en moltes universitats de tota Espanya de manera simultània.

El lliurament de dorsals es realitzarà en les consergeries de la Facultat de Medicina i Odontologia, Campus de Blasco Ibáñez (Avinguda Blasco Ibáñez, 15) i de la Facultat de Farmàcia, Campus de Burjassot (Carrer Hernán Cortés, 15) el dijous dia 2 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. El diumenge 5 de novembre es podran recollir en la planta baixa de la Facultat de Farmàcia, des de les 8.00 a les 8.30 hores.

El Pla Nacional enfront de la Resistència als Antibiòtics (PRAN) és un pla estratègic i d’acció l’objectiu de la qual és reduir el risc de selecció i disseminació de resistència als antibiòtics i, conseqüentment, reduir l’impacte d’eixe problema sobre la salut de les persones i els animals, preservant de manera sostenible l’eficàcia dels antibiòtics existents.

Tota la informació sobre la carrera pot consultar-se ACÍ.