Els escolars aprenen el correcte ús dels contenidors de restes orgàniques

14 maig 2024|Burjassot

talleres contenedor marrón colegios

Després d’uns mesos en què la ciutadania està utilitzant els contenidors marrons, de recollida de residus orgànics, l’Ajuntament ha fet un pas més en el seu objectiu de donar a conéixer la seua funció i la importància d’usar-los per a depositar el fem orgànic que es genera en les llars.

En estos dies, s’ha iniciat la campanya informativa de conscienciació en els centres escolars del municipi perquè les xiquetes i els xiquets, des de ben menuts, coneguen l’ús d’este contenidor i aprenguen a separar els diferents tipus de residus que es generen a casa.

Amb esta nova campanya informativa, que completa la que s’ha fet per a la població en general, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Municipals, vol conscienciar a les burjassoteres i els burjassotenses més joves en la importància de reciclar i depositar cada residu en el contenidor pertinent, en este cas els residus orgànics en el contenidor marró, amb l’objectiu de preservar tant el medi que ens envolta com el municipi en general.

En els contenidors per a fem orgànic es poden depositar les restes de fruita, verdura, carn, peix o altres aliments, al costat de les corfes d’ou, de fruita seca o mariscos. També és el contenidor indicat per a depositar flors, fulles i xicotetes restes vegetals, pòsits de café i bosses d’infusions i tovallons i mocadors bruts.

Esta acció tan senzilla, que és depositar en cada contenidor els residus per als quals està destinat, millora l’entorn, elimina males olors i fa al municipi més solidari i respectuós amb el medi ambient.