AMPLIADA LA PREINSCRIPCIÓ FINS AL 20 DE JULIOL. Burjassot llança la segona edició del Bo Comerç per a gastar en el comerç local

25 juny 2024|Burjassot

Després de l’èxit de la campanya de l’any passat i de la gran acceptació per part de la ciutadania, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València, llançarà la segona edició del Bo Comerç, la quantia del qual serà de 50€, dels quals el Consistori aportarà la mitat, 25€.

Així, les persones empadronades en el municipi que traguen el seu Bo podran fer un gasto de 50€ en els comerços adherits a la campanya, abonant només la mitat a l’hora d’aconseguir el bo. Només es podrà sol·licitar un bo per persona.

Tornem a apostar per una de les campanyes que més èxit van tindre l’any passat per a dinamitzar el comerç local”, ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García. “Enguany, s’han introduït xicotets però importants canvis per a arribar a la major quantitat de ciutadans i ciutadanes del municipi i que es puguen beneficiar de la campanya, aportant només 25€ i podent gastar-se el doble. Enguany els bons seran prioritàriament per a empadronats a la nostra ciutat i es podrà obtindre un per persona, obrint així el ventall al fet que més persones puguen beneficiar-se”.

Les persones interessades a adquirir el bo hauran de fer, com a novetat, una preinscripció en www.bonocomercioburjassot.com entre l’1 i el 7 de juliol. La preinscripció no assegura l’adquisició del bo, només el dret a poder comprar-lo a partir del 19 d’agost. S’emetran un total de 3.010 bons.

Una vegada feta la inscripció, i verificades les dades, es rebrà un correu-e amb una clau que s’haurà d’utilitzar per a comprar el bo, entre el 19 i el 31 d’agost i, una vegada adquirit s’informarà, també per correu-e de la data en la qual s’ha d’arreplegar en Caixa Popular Burjassot (Carretera de Llíria, 130). El bo de podrà gastar en els comerços adherits entre el 2 i el 30 de setembre.

L’Ajuntament ha reservat un contingent de 375 bons per a persones majors de 65 anys, els quals podran acudir físicament amb cita prèvia a CEMEF, del 2 al 6 de setembre, per a retirar el seu bo, de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 hores. La cita prèvia s’obrirà el dilluns 26 d’agost i es podrà demanar tant de manera presencial, en les oficines de CEMEF SLU (c/Mare de Déu dels Desemparats, 26) o telefonant al 96 316 02 50, en horari de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores. En este cas, hauran d’aportar una fotocòpia del DNI i la compra del bo no podrà ser realitzada per una tercera persona. No s’admetran pagaments en efectiu.

Els comerços interessats a adherir-se novament a la campanya, hauran de fer-ho a través del lloc web www.bonocomercioburjassot.com, entre l’1 de juliol i el 31 d’agost.

El bo és d’ús exclusiu en els comerços adherits i no permetrà la retirada d’efectiu. Es podrà consultar el saldo, de manera gratuïta, en la pàgina web de la campanya, diàriament, excepte els caps de setmana.