Burjassot reclama a la Generalitat Valenciana que no paralitze les obres del Pla Edificant que afecten el CEIP Fernando de los Ríos

27 març 2024|Burjassot

La comunitat educativa del CEIP Fernando de los Ríos de Burjassot, acompanyada de l’alcalde del municipi, Rafa García, de la regidora d’Educació, Manuela Carrero i de la resta de components de l’Equip de Govern municipal, s’han concentrat davant el Palau de la Generalitat per a exigir la no paralització del Pla Edificant.

La concentració, que ha reunit a més de 200 persones, amb el lema “Amb cada obra construïm educació. No a la paralització del Edificant”, tenia com a objectiu reclamar a la Generalitat la no paralització de les obres de col·legis escoles i instituts, entre ells, a més del de Burjassot, diversos centres d’Albalat dels Sorells o Mislata, entre altres municipis.

Les persones que han participat en la concentració s’han manifestat per a criticar esta mesura i la declaració de la nul·litat de 12 actuacions en municipis concrets, la retallada del pressupost econòmic de la Generalitat destinat al Pla Edificant i a favor de la seua continuïtat, tal com assenyalava la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya.

A la concentració han assistit també representants dels Consistoris d’Albocàsser, Calp, Manises, Betxí, Casinos, Senyera, acompanyats per les associacions de mares i pares d’alumnes i de membres de les diferents comunitats educatives afectades.