Aviva Burjassot repartirà 5.500 cartes per a escriure als Reis Mags

3 desembre 2021|Burjassot

Aquests dies, la regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, a través d’Aviva Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià del municipi, està repartint les cartes per a escriure als Reis Mags en els centres d’educació primària. Enguany la campanya compta també amb la col·laboració del Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Un any més, Burjassot participa en aquesta campanya conjunta en la qual es repartiran 5.500 cartes i de la qual formen part la Diputació de València, que proporciona el disseny, els ajuntaments de València i la Pobla de Vallbona, que coordinen el projecte, i quasi tots els Consistoris que integren la xarxa tècnica de serveis lingüístics valencians, que, com succeeix a Burjassot, realitzen el repartiment de les cartes.

A més d’arribar als centres educatius, les cartes estaran també disponibles a la Biblioteca Infantil, la Casa de Cultura, la Biblioteca d’adults, en l’edifici de l’Ajuntament, en el Mercat Municipal L’Almara i en l’edifici de la Policia Local de Burjassot, entre altres espais municipals. El disseny estarà també disponible en versió per a acolorir en l’apartat “Campanyes” de la secció d’Aviva del web municipal, PUNXANT ACÍ.

A més, Aviva realitzarà un sorteig d’entre totes les cartes escrites en valencià que es depositen en les bústies situades en el Mercat Municipal L’Almara i a l’Ajuntament. Per a participar en el concurs, s’haurà de pujar una foto a Facebook o Instagram dels xiquets depositant les cartes amb l’etiqueta #nadalburjassot. El sorteig es realitzarà una vegada passada la visita de les seues Majestats, els Reis Mags, per les llars burjassoteres.

Juntament amb la campanya dels cartells de Rebaixes, es tracta d’una de les campanyes conjuntes que més èxit tenen entre les poblacions i que es reediten tots els anys amb dissenys diferents, després de més de 15 anys de tradició. En un primer moment, aquestes campanyes van ser proposades i coordinades conjuntament per Benet Burriel, des de la població d’Alaquàs i Rubén Cervera, des de la població de Carcaixent.