Burjassot ja està en Falles després de l’Exaltació de les Falleres Majors

28 febrer 2022|Burjassot

Exaltación Falleras Mayores 2022

El passat dissabte 26 de febrer va ser un dels més especials per a la festa fallera de Burjassot. Va ser el dissabte del retorn, de les trobades, de les llàgrimes i de l’alegria continguda després de dos anys en què la pandèmia impedia celebrar les Falles com tots les coneixem. I és que el Centre Cultural Tívoli acollia l’Exaltació de les 26 Falleres Majors de Burjassot, donant així el tret d’eixida en el municipi a les Falles de 2022.

No va faltar a aquesta cita tan important l’alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia Cortés que van gaudir, després de la recepció de les 13 comissions del municipi, d’un espectacle cuidat, acaronat i ple d’història de les falles locals. També van ser presents diferents representants de la Corporació Municipal.

Després d’un breu descans, els presidents Infantils eixien a l’escenari per a presentar-se també davant el públic i, seguidament, eren les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils les que desfilaven per la passarel·la per a iniciar la seua Exaltació. Amb l’obertura del teló, i el meravellós quadre dibuixat amb les 26 Falleres Majors de Burjassot, el públic del Tívoli va aplaudir sense parar a les seues màximes representants del 2022.

Un dels moments més emotius de la vesprada es va produir en el lliurament de les Insígnies de Plata de la Ciutat de Burjassot als fallers Jorge Marco Luna i Mª Carmen Lledó.

L’acte va comptar amb Mónica Segura Roca com a presentadora i amb Rafa Martí com a mantenidor.