El 4 i el 19 d’abril, jornades solidàries de donació de sang a Burjassot

24 març 2022|Burjassot

Des de 19/04/2022 fins a 19/04/2022

Comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora, el Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana es desplaçarà al municipi, els dies 4 i 19 d’abril, en dues noves jornades solidàries de donació de sang.

El dilluns 4 d’abril, de 16.30 a 20.30 hores, hi haurà dos punts de donació, l’edifici de l’Ajuntament i el Centre de Salut del carrer Rubert i Villó. En el cas de la jornada del dimarts 19 d’abril, en el mateix horari, la donació tindrà lloc en el Centre d’Especialitats de Burjassot, al carrer Beniferri, s/n.

El Centre de Transfusió animen a la ciutadania a participar en totes dues jornades ja que la sang en un element indispensable per als hospitals i per a aquelles persones que estan passant per un problema de salut. Donar no costa res i es poden salvar moltes vides.

Els requisits per a la donació són senzills. Únicament passen per tindre entre 18 i 65 anys, gaudir d’un bon estat de salut, pesar més de 50 kg i no acudir a la donació en dejú.