El centre social Vila del Pilar celebra la II Setmana Cultural, del 27 al 31 de març

15 març 2023|Burjassot

Semana Cultural Villa del Pilar

La directiva del centre social Vila del Pilar de Burjassot ho té tot preparat per a celebrar, del 27 al 31 de març la II Setmana Cultural. Uns dies en què no faltarà els dinars de germanor, les vesprades de ball i d’actuacions musicals i el berenar que tancarà aquests dies d’activitat, els quals compten amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro.

El dilluns 27 de març, a les 14.00 hores, començarà la Setmana Cultural amb el dinar de germanor que tindrà lloc en el propi Centre Social. Per a poder degustar la gran paella que prepararan, s’hauran de traure els tiquets, amb una aportació de 3€ els dimarts i dijous de 10 a 12 hores en el centre. Un dia més tard, el dimarts 28 de març, a les 17.30 hores, tindrà lloc l’actuació de Charli i Mercedes Zambrano, amb entrada gratuïta.

El dimecres 29 de març, a les 17.00 hores, hi haurà ball gratuït per a totes i tots els presents en el centre social, mentre que el dijous 30 de març, a les 17.30 hores, es farà un homenatge a la cobla amb ball i humor amb l’espectacle “Españolear”, també gratuït.

Finalment, el divendres 31 de març es clausurarà la II Setmana Cultural del centre social Vila del Pilar amb ball gratuït per a totes i tots, amb berenar inclós. Per al berenar, una rica tassa de xocolate, es realitzarà una aportació d’1 €. Els tiquets podran traure’s també els dimarts i dijous de 10 a 12 hores, en el propi centre social.