L’IES Federica Montseny prepara les Jornades de Portes Obertes per al pròxim curs

2 març 2023|Burjassot

IES Federica puertas abiertas

L’IES Federica Montseny de Burjassot està treballant en el pròxim curs escolar i bona prova d’això és que ja ha començat a organitzar les seues Jornades de Portes Obertes amb l’objectiu que les persones interessades en la Formació Professional que ofereix el centre educatiu, puguen visitar-lo i conéixer la seua àmplia oferta formativa.

Tal com han assenyalat des del centre burjassoter, “les inscripcions per a estudiar FP en el curs 23/24 estan molt a la vora i des del centre es pretén poder ajudar i orientar als qui tinguen preguntes sobre aquests estudis”.

S’organitzarà l’atenció al nou alumnat i a les seues famílies en diferents dies, en funció de la família professional triada: Electricitat-Electrònica, Sanitat, Seguretat i Medi Ambient, Comerç i Màrqueting i Instal·lació i Manteniment.

Per a poder concertar una cita i que des del centre els puguen atendre sense problema s’ha posat a la disposició de totes les persones interessades un formulari en el qual poden deixar les seues dades de contacte, preferències d’estudis i franja horària de disponibilitat perquè des de l’IES els envien la informació relativa a les Jornades.

El formulari, que romandrà obert fins al 15 de març, pot emplenar-se en aquest ENLLAÇ.