El Mercat del Bescanvi de Llibres i el Club de Lectura s’acomiaden fins al mes de setembre

25 juny 2024|Burjassot

Des de 27/06/2024 fins a 28/06/2024

L’estiu comença i es van tancant les activitats d’Animació Lectora que l’equip de les Biblioteques Municipals desenvolupa al llarg del curs. Dos són les activitats amb les quals es posarà punt i apart a les animacions lectores fins al mes de setembre: el Mercat del Bescanvi de Llibres i la sessió de juny del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults.

Com cada últim dijous de mes, el dia 27 de juny, arribarà el Mercat del Bescanvi de Llibres al vestíbul de la Casa de Cultura, un mercat en el qual es poden intercanviar llibres en una activitat pensada per a totes les edats. L’horari és de 17.00 a 19.00 hores.

El Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults aborda, al juny, la última novel·la de Antonio Muñoz Molina, No te veré morir. Serà el divendres 28, a les 19.00 hores. La novel·la explica com, durant la seua joventut, Gabriel Aristu i Adriana Zuber van protagonitzar una apassionada història d’amor que semblava destinada a durar per sempre. El futur, no obstant això, tenia altres plans per a ells. Separats durant cinquanta anys per un oceà d’incomunicació, ella atrapada a l’Espanya de la dictadura, ell vivint l’èxit professional als Estats Units, tornen a trobar-se en l’ocàs dels seus dies. Mirades, carícies, desitjos fets callar i vells retrets deixaran pas llavors a la constatació que la nostàlgia d’aquell primer amor ho és també de la persona que una vegada vam ser.

No te veré morir és una novel·la sobre el poder de la memòria i de l’oblit, la lleialtat i la traïció, els estralls del temps i l’obstinació de l’amor i els seus miratges. La commovedora història d’una passió frustrada per la vida i un bell retrat de la vellesa escrits amb una delicadesa extrema.