El Ple de l’Ajuntament de Burjassot insta la Conselleria d’Educació que continue amb el projecte de rehabilitació del CEIP Fernando de los Ríos

30 novembre 2023|Burjassot

Edificant Fernando de los Ríos

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot, amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís i Unides Podem, el vot en contra del PP i l’abstenció de VOX, ha aprovat la moció presentada per Compromís, amb una esmena del PSPV-PSOE, en la qual s’insta la Conselleria d’Educació que anul·le l’expedient de lesivitat que paralitza la inversió per a la rehabilitació del CEIP Fernando de los Ríos.

Per al Consistori, la rehabilitació d’este centre educatiu és un objectiu fonamental ja que afecta a més de 200 alumnes, a més de la comunitat educativa del centre, que es mereixen unes infraestructures renovades i concorde a les seues necessitats. L’anterior govern de la Generalitat Valenciana va aprovar la inversió, dins del Programa Edificant, per a dur a terme la citada rehabilitació que, ara, està en risc.

En els acords de la moció, s’insta la Conselleria d’Educació “a anul·lar l’expedient de lesivitat de la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives que paralitza la inversió de més de 2,3 milions d’euros en el CEIP Fenando de los Ríos”. A més, des de l’Ajuntament, “es defensarà amb els mitjans legals al seu abast la inversió en la millora del CEIP Fernando de los Ríos”, sempre en benefici de l’alumnat del centre.