Inscripcions obertes per a la XIII Volta a Peu contra la Violència de Gènere a Burjassot, que se celebra el 26 de novembre

6 novembre 2023|Burjassot

Des de 26/11/2023 fins a 26/11/2023

La programació que l’Ajuntament de Burjassot ha programat per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere culminarà el diumenge 26 de novembre amb la celebració de la Volta a Peu, una marxa que en 2023 aconseguirà la seua tretzena edició i que, a Burjassot, se celebra com una manera més, una manera esportiva, saludable, reivindicativa i solidària per a posicionar-se rotundament en contra de qualsevol tipus de violència cap a les dones, pel fet de ser-ho.

La XIII Volta a Peu contra la Violència de Gènere de Burjassot 2023 se celebrarà com una marxa de 4 quilòmetres i començarà, a les 11 h, en la Plaça d’Emili Castelar. Les persones que desitgen assistir ja poden inscriure’s en este ENLLAÇ. La recollida de dorsals i obsequis serà el mateix dia de la carrera, el diumenge 26 de novembre, en la Plaça d’Emili Castelar, entre les 9 h i les 10.30 h.

La XIII Volta a Peu contra la Violència de Gènere està organitzada per la Regidoria d’Igualtat i Feminisme dirigida per Yolanda Andrés, a través de la Unitat de Igualtat-Espai Dona i amb la col·laboració de la regidoria d’Esports.