L’Associació Teatral ‘Paraules i Dones’ de Burjassot torna al Tívoli amb l’obra ‘Cerrando brechas’

25 febrer 2022|Burjassot

Des de 03/03/2022 fins a 03/03/2022

El teatre és un dels protagonistes indiscutibles de les activitats que l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde de la localitat, Rafa García, ha programat per a commemorar el Dia Internacional de les Dones. Ho serà perquè novament l’entitat burjassotera Paraules i Dones tornarà a pujar-se a l’escenari del Tívoli.

Serà el dijous 3 de març, a les 19.00 hores, quan el conjunt d’actrius i actors de l’obra Cerrando bechas, escrita i dirigida per Amparo Pastor i José Alberto García, òbriguen el teló del Tívoli per a posar en escena aquesta fiunció en la que porten mesos treballant.

Paraules i Dones defineix ‘Cerrando brechas’ com “una obra coral, on es combina un text dur, reivindicatiu i de denúncia de la situació de la dona en un passat i “present” injust, amb l’expressió corporal exagerada i cridanera convertida en un ball harmoniós de la parla i del cos”.

La posada en escena és original i la música, la dansa, la vestimenta i la il·luminació juguen un paper primordial en la consecució d’una obra harmoniosa, singular i nova.

L’entrada al Tívoli serà lliure i gratuïta fins a completar aforament i l’ús de la mascareta serà obligatori al llarg de tota la representació.