La Casa de Cultura acull la presentació del llibre ‘La bordadora’, de Consuelo Sanz de Bremond

23 novembre 2023|Burjassot

Des de 13/12/2023 fins a 13/12/2023

La bordadora

La novel·la històrica serà la protagonista d’una nova presentació literària a la Casa de Cultura de Burjassot, dimecres que ve 13 de desembre. La sala d’audiovisuals acollirà, a les 19.00 hores, la presentació de La bordadora, novel·la de Consuelo Sanz de Bremond, autora que estarà acompanyada pel burjassoter Fran Miralles.

La bordadora, de Plaza & Janés, trasllada al lector a l’any 1475 i el situa en Vetonia, una ciutat de la Castella dels Reis Catòlics, on viu Caterina, una jove comtessa que ha enviduat recentment. Resideix en el palau del seu oncle, el marqués de Narros, i pretén crear un important gremi de sastres i brodadors. Per a això, envia a Guillén, el seu amant, a València, amb el propòsit de trobar als millors artesans. Al seu retorn, Guillén portarà a Juana, una prometedora brodadora, que omplirà d’amor, suspens, drama i secrets els murs del palau i trastocarà la tranquil·la vida de Caterina.

Consuelo Sanz de Bremond és llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Complutense de Madrid i investigadora independent de la Història de la indumentària, costums i vida quotidiana, des de l’Edat mitjana fins al segle XVII. Consuelo ha publicat nombrosos articles en mitjans especialitzats i exercit de conferenciant en fòrums sobre indumentària i costums de les diverses etapes històriques en les quals ha centrat el seu treball.