L’espanyola ‘Menudas piezas’ i la reposició de ‘Kung Fu Panda 4’, en la cartellera del Tívoli

10 abril 2024|Burjassot

Des de 12/04/2024 fins a 14/04/2024

Sense pressa però sense pausa, el mes d’abril avança i en el seu equador, el cinema Tívoli de Burjassot oferix una cartellera que inclou dos pel·lícules, per al cap de setmana del 12 al 14 d’abril: Menudas piezas i la reposició de Kung Fu Panda 4. Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli i també en la taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

Nacho G. Velilla dirigeix Menudas piezas, una comèdia protagonitzada per Alexandra Jiménez, María Adánez i Francesc Orella, la qual està inspirada en una història real. El film seguix els passos de Candela, una professora que, després de deixar el seu treball en un prestigiós col·legi privat, torna als seus orígens humils per a fer classes de suport a un grup d’estudiants amb problemes d’integració i desinterés per l’educació. A través dels escacs, Candela aconseguirà motivar i unir a este variat grup de joves, els qui acaben convertint-se en un equip capaç de competir a nivell nacional. Menudas piezas es projectarà en el Tívoli el divendres 12 i el dissabte 13, a les 19.30 h i a les 22.30 h i també el diumenge 14 d’abril, a les 22.30 h.

A més, la cartellera del Tívoli inclou la reposició de la pel·lícula d’animació Kung Fu Panda 4, quart lliurament de la saga produïda per DreamWorks amb Po com a protagonista. En este nou lliurament, Po s’embarca en una sèrie d’aventures a través de la Xina antiga, mostrant un amor profund per l’art marcial que dona nom a la saga. Kung Fu Panda 4 tindrà les seues projeccions el dissabte 13 i el diumenge 14 d’abril, a les 17 h.

El cap de setmana del 19 al 21 d’abril, arribaran al Tívoli Las cosas sencillas, Godzilla y Kong: el nuevo imperio i la reposició de La Familia Benetón.