La Protectora d’Animals de Burjassot celebra un nou esdeveniment solidari pel foment de l’adopció

3 març 2022|Burjassot

Des de 06/03/2022 fins a 06/03/2022

SPAB- Evento Solidario 6 de marzo 2022

Diumenge que ve 6 de març, els voluntaris i voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) tornaran a la Plaça de l’Ajuntament per a celebrar una nova jornada amb la qual continuar promovent l’adopció d’animals abandonats. De 10h a 20h, la SPAB realitzarà el seu particular desplegament solidari en la plaça on els visitants trobaran, en diverses parades, diferents articles com a samarretes, tasses, bosses “tote bag”, llibres o joguets, entre altres coses. Tots els fons que la SPAB obtinga amb aquesta venda solidària seran destinats a cura dels animals en estat d’abandó.

A més, els voluntaris i voluntàries de la SPAB agrairan poder recollir tots els articles i productes per a l’alimentació, la higiene i la neteja dels animals amb els quals la ciutadania vulga contribuir. La SPAB oferirà així mateix tot tipus d’informació sobre adopcions, cases d’acolliment o què fer per a convertir-se en soci o sòcia de la SPAB. Finalment, cal dir que hi haurà oberta una recollida de signatures perquè s’apliquen les esmenes de la Coordinadora Animalista a la futura Llei de Protecció d’Animals de Companyia de la Comunitat Valenciana.

Per a la celebració de l’esdeveniment amb garanties, la SPAB recorda que s’hauran de respectar unes certes mesures sanitàries com són l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat. La SPAB té dos telèfons de contacte que són 655 685 859 / 675 740 732, així com una adreça de correu electrònic: protectoraburjassot@gmail.com.