La Societat Protectora d’Animals de Burjassot convida a la ciutadania a unir-se a la cura de les colònies felines

13 gener 2023|Burjassot

A Burjassot, habiten diferents colònies felines en nombrosos emplaçaments del municipi i, és responsabilitat de la ciutadania en general, que els gats i gates que les conformen visquen de la manera més digna possible. Per això, la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) convida a la ciutadania al fet que s’unisca a la xarxa de colònies felines per a col·laborar en la cura d’aquests grups de felins que viuen al carrer. Per part de la SPAB, s’aplica el mètode CER (captura, esterilització i solta) per a evitar que les colònies es descontrolen i a més, els voluntaris i voluntàries de la SPAB s’ocupen també de l’alimentació regulada de les diferents colònies.

D’altra banda, amb l’inici del 2023, la SPAB fa una crida a la població perquè l’entitat necessita més voluntaris i voluntàries per a poder atendre com mereixen a tots els animals abandonats que, actualment, estan al seu càrrec. Així, sol·licita als ciutadans i ciutadanes, amants dels animals, al fet que s’unisquen a la família de la SPAB ja que hi ha molt a fer per ells: manteniment i atenció de les colònies felines, cura i sociabilización de gats, passeig de gossos, organització i participació en recollides i altres esdeveniments solidaris, gestió de xarxes socials, etc…

Les persones interessades a convertir-se en voluntàries de la SPAB poden posar-se en contacte amb l’entitat a través dels telèfons 675 74 07 32 / 655 68 58 59 o enviant un correu electrònic a protectoraburjassot@gmail.com.