La SPAB organitza un nou esdeveniment solidari pel foment de l’adopció d’animals abandonats

28 setembre 2022|Burjassot

Des de 02/10/2022 fins a 02/10/2022

SPAB Evento solidario 2-10-2022

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat un nou esdeveniment solidari a fi d’incentivar i fomentar entre la ciutadania l’adopció d’animals abandonats. La cita amb la solidaritat animal tindrà lloc diumenge que ve 2 d’octubre, en la Plaça d’Emilio Castelar, al llarg de tot el dia, entre les 10 h i les 20 h.

Al llarg de la jornada, les voluntàries i voluntaris de la SPAB oferiran informació útil sobre adopcions i acolliments, sobre com fer-se soci o sòcia de la SPAB, com fer-se voluntari de l’entitat, cosa que la SPAB precisa ja que hi ha escassetat de persones voluntàries, etc… A més, i com és habitual, hi haurà un mercadet solidari, amb diferents productes i articles com a joguets per a mascotes, llibres, roba, parament, etc…que la ciutadania podrà adquirir si ho desitja. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a cura dels animals que estan en estat d’abandó i que actualment estan a cura de la SPAB.

En aqueix sentit, els voluntàries i voluntàries sol·liciten la col·laboració ciutadana i, el mateix diumenge, muntaran un punt de recollida solidària de productes com a pinso per a gats i gos, arena per a gats, menjar humit, arena i areners, transportins, snacks, etc.

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb la SPAB en el correu protectoraburjassot@gmail.com i en els telèfons 655685859/ 675740732.