Les Biblioteques Municipals celebren el Dia Mundial del Teatre i una nova edició del Mercat del Bescanvi

15 març 2023|Burjassot

Des de 27/03/2023 fins a 30/03/2023

Les Biblioteques Municipals continuen desenvolupant les seues activitats d’Animació Lectora pensades per a totes les edats. A final del mes de març, els xiquets i les xiquetes gaudiran d’una Animació Lectora a la Biblioteca Infantil, la vesprada del 27 de març, mentre que la planta baixa de la Casa de Cultura acollirà, el dijous 30 de març, una nova sessió del Mercat del Bescanvi de Llibres.

Així, la primera activitat serà el dilluns 27 de març a la Biblioteca Infantil, a partir de les 18.00 hores, on tindrà lloc la commemoració del Dia Internacional del Teatre. Els xiquets i xiquetes que participen coneixeran el teatre d’ombres i com el seu origen es remunta a la prehistòria quan els homes es reunien entorn del foc i projectaven ombres amb les seues mans en les parets de les cavernes.

Després de la projecció d’un vídeo en el qual se’ls explicarà com és aquest tipus de teatre, es realitzarà un taller perquè puguen crear les seues pròpies figures i, a amb l’ajuda d’un projector crear la seua pròpia obra de teatre.

Com cada últim dijous de mes, el dia 30 de març, tornarà el Mercat de la Bescanvi bibliogràfic a la planta baixa de la Casa de Cultura. Una activitat demandada i molt esperada per la ciutadania ja que li permet poder realitzar l’intercanvi de llibres que ja s’han llegit per nous que volen incorporar a les seues biblioteques. El Mercat del Bescanvi tindrà lloc de 17.00 a 19.00 hores.

A més d’aquestes activitats, al març també es realitzaran visites guiades a la Biblioteca Infantil. Concretament, el dies 30 i 31 de març, amb la visita del CEIP Sant Joan de Ribera en els cursos de 1r i 3r de Primària i 2n de Primària, respectivament.

La programació de març es tancarà el divendres 31 de març, amb una nova sessió del Club de Lectura, oberta a tota la ciutadania.