Els regidors infantils de Burjassot llegiran el manifest de Ciutats Educadores 2017 en una nova sessió del Ple Infantil

24 novembre 2017|Burjassot

Des de 30/11/2017 fins a 30/11/2017

Pleno Infantil

Dijous que ve, 30 de novembre a les 18 hores, el Ple Infantil de Burjassot celebrarà una nova sessió ordinària en la qual, en aquest cas, els regidors donaran compte de les accions que s’han dut a terme per a engegar les propostes aprovades en el ple de juny. El projecte del Ple Infantil forma part del Pla Burjassot Ciutat Educadora, impulsat des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, i està coordinat per l’Agència Jove, dependent de la Regidoria de Joventut, dirigida per Estefanía Ballesteros. Un acte més, dins de tots els programats en la I Setmana Burjassot, Ciutat Educadora.

Presidit per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en el Ple s’informarà de les iniciatives que s’han engegat, de la seua marxa o, per contra, dels problemes que els hagen sorgit per a engegar alguna de les propostes aprovades. Es tracta, per tant, de donar comptes de les mateixes.

En la sessió, es procedirà també a la investidura dels nous regidors, ja que algunes àrees han canviat de representants, i es procedirà a la lectura del manifest de Ciutats Educadores 2017.

Com en les sessions anteriors, el Ple Infantil es podrà veure en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de Burjassot i seguir en directe per Burjassot Ràdio, 93.8 FM.