Els Reis Mags arribaran a la Casa de Cultura, després de la desfilada real

26 desembre 2023|Burjassot

Des de 05/01/2024 fins a 05/01/2024

b_ReyesMagos_cst_rrss-03

Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, no faltaran a la cita amb Burjassot en 2024. La Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, està ultimant tots els detalls per a garantir que Melcior, Gaspar i Baltasar visiten el municipi el pròxim 5 de gener. Una visita que, enguany, torna al Parc de La Granja, al campament real i té, com a novetat, el passeig real dels Reis.

A partir de les 17.15 hores, i acompanyats dels seus patges reals, Melchor, Gaspar i Baltasar, realitzaran el passeig Real des de l’inici de la Carretera de Llíria i fins a la Casa de Cultura on rebran a les xiquetes i els xiquets de Burjassot. En el passeig, que realitzaran en carrossa, no es llançaran regals ja que Ses Majestats volen que tots els xiquets i les xiquetes tinguen el seu detall en esta vesprada tan especial. Per este motiu, el detall es donarà tant en el Campament Real, al Parc de La Granja, com a l’Auditori de la Casa de Cultura, quan passen a veure als Reis.

En la Carretera de Llíria, a l’altura de la Farmàcia Alcocer, l’Ajuntament situarà una zona inclusiva per a persones amb  mobilitat reduïda perquè puguen veure el Passeig Real amb total tranquil·litat.

L’arribada dels Reis a la Casa de Cultura està prevista a les 18.00 hores, moment en el qual s’obrirà el campament real. La cua per a veure als Reis s’obrirà ales 17.15 hores.

Els patges seran els encarregats de guiar a tots els visitants a este especial campament i, al final del recorregut, totes les xiquetes i els xiquets rebran un detall per part d’aquets patges. I aquells xiquets i xiquetes que passen a veure als Reis també tindran un detall de record.

Per a poder tindre-ho tot llest i que Burjassot gaudisca d’esta vesprada tan especial, el Parc de La Granja estarà tancat els dies previs a l’arribada dels Reis ja que els seus enviats especials han de tindre-ho tot preparat per a l’arribada de Ses Majestats.