Naix a Burjassot l’Associació Amics de les Orquídies

7 novembre 2017|Burjassot

orquideas

Units per la seua passió, la cura de les orquídies, un grup d’amants d’aquestes plantes s’han unit per a crear a Burjassot, l’Associació Amics dels Orquídies, (AOB).

L’entitat burjassotera naix després de realitzar diferents cursos gratuïts d’iniciació al cultiu de les orquídies per part dels seus components. Aquests primers cursos gratuïts, realitzats en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, van comptar amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot, de la mà de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per la regidora Lluna Àrias. Després de l’èxit dels dos primers cursos, les places dels quals es van esgotar d’una manera molt ràpida, els participants van decidir crear AOB.

L’associació, capitanejada per Tomás Martínez, que porta al costat de la seua dona més de 30 anys conreant orquídies, té com a finalitat crear afició al món de les orquídies a Burjassot, desenvolupar tècniques de cultiu amb xerrades i tallers, seguir impartint cursos gratuïts d’iniciació, crear una biblioteca amb temes monogràfics, relacionats amb les orquídies o programar eixides en grup per a conéixer i fotografiar diferents espècies d’orquídies.

L’entitat, que en aquest mes d’octubre ha desenvolupat el seu tercer curs, té la seua seu social en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i es reuneixen tots els últims dijous de mes. A més, posen a la disposició de les persones interessades a formar part de l’entitat el mail orqui.burjassot@gmail.com i el telèfon 607 72 26 59.