‘Por los pelos’ i ‘Tadeo Jones 3’ tanquen el cinema d’agost en la Terrassa d’Estiu

5 agost 2022|Burjassot

Des de 24/08/2022 fins a 01/09/2022

Intens ha sigut el mes d’agost a Burjassot cinematogràficament parlant. Cada setmana, dues pel·lícules han arribat a la cartellera de la Terrassa d’Estiu que acomiada el mes d’agost i dona la benvinguda al de setembre amb la projecció de la comèdia espanyola Por los pelos, amb sessions el dimecres 24 i el dijous 25 d’agost, i Tadeo Jones 3, amb sessions el 26, el 27, el 28 i el 31 d’agost i també l’1 de setembre.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a l’aire lliure a la Terrassa d’Estiu és de 4€ i la taquilla, a l’Auditori de la Casa de Cultura, obri aproximadament mitja hora abans de l’inici de cada projecció. D’igual manera, les entrades poden adquirir-se anticipadament en línia, en cultura.burjassot.org, on, a més es pot consultar l’horari de les projeccions i la resta de la programació.

Por los pelos ens presenta a Juanjo, un home que ja ha arribat als 40 i que, malgrat que no tenia l’autoestima baixa per la seua calvície, comença a tindre-la perquè la seua dona, Inma, està obsessionada amb la imatge i l’estètica i s’encarrega d’acomplexar-lo. En canvi, al seu amic Sebas sí que l’afecta la seua escassetat capil·lar i està disposat a fer el que siga per recuperar la seua versió més jove, una cosa que afecta la seua exdona, Sofía i a les seues filles. Disposats a tot, tots dos es fiquen en un xicotet embolic per a aconseguir els diners que els permeta viatjar a Turquia i poder realitzar-se un empelt capil·lar. La comèdia es projectarà els dies 24 i 25 d’agost a les 22.15 hores.

I, per a acomiadar el mes d’agost i donar la benvinguda al de setembre, la cartellera s’omplirà de les aventures de Tadeo Jones 3, els dies 26, 27, 28 i 31 d’agost i el dijous 1 de setembre. Totes les sessions seran a les 22.15 hores. A aquest genial aventurer li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs li acceptaren com a un més, però sempre acaba embolicant-la: destrossa un sarcòfag i deslliga un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni.

Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d’aventures, que li portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per a trobar la manera d’acabar amb la maledicció de la mòmia.