Burjassot reivindica el 8M amb la lectura del Manifest i la presència en la manifestació de València

27 febrer 2024|Burjassot

Des de 08/03/2024 fins a 08/03/2024

manifiesto y bus mani

Divendres 8 de març, es commemora el Dia Internacional de les Dones i, a Burjassot, este dia tan marcat en el calendari serà una jornada de reivindicació per la igualtat real entre dones i homes.

Una jornada que començarà a les 12.00 h, a la porta de l’Ajuntament, amb la lectura del Manifest Reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones, un manifest elaborat pel Consistori juntament amb el Fòrum per la Igualtat de Gènere. L’Ajuntament anima a la ciutadania a acudir a la lectura, protagonitzada per diferents representants municipals, per integrants del Fòrum i per les diferents entitats que han volgut participar.

La lectura del manifest estarà interpretada en llengua de signes amb l’objectiu que les persones sordes accedisquen al mateix en la seua llengua i puguen formar part també d’este matí reivindicatiu pels drets de les dones.

De vesprada, la cita serà en el cap i casal, on les veïnes i els veïns de Burjassot aniran per a participar en la manifestació convocada en la capital. Per a anar a València, la Unitat d’Igualtat- Espai Dona facilita un servei d’autobús gratuït, que també efectuarà, finalitzada la manifestació, el trajecte de tornada a Burjassot. Per a reservar plaça, les persones interessades han d’enviar un correu a mpilar.perez@burjassot.es o a accionsocial@burjassot.es. L’autobús eixirà de la Casa de Cultura, a les 17.00 hores.