El Centre Cultural Tívoli s’engalana per a acollir l’Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot

10 gener 2024|Burjassot

Des de 20/01/2024 fins a 20/01/2024

Exaltación 2
exaltación

Dissabte que ve 20 de gener, Burjassot viurà una de les vesprades falleres més importants de l’any. El Centre Cultural Tívoli acollirà, a partir de les 18.00 hores, l’Exaltació de les Falleres Majors de les 13 comissions del municipi en un acte que, este exercici, s’avança al gener per a facilitar a les màximes representants falleres la seua participació en tots els actes que es programen al llarg de l’any.

Abans de l’inici de l’Exaltació, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i del president de l’Agrupació de Falles, Sento Benavent, rebran a les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils a les portes del Tívoli, al costat dels seus presidents, presidentes i presidents infantils. Esta primera part de la vesprada serà a les 17.00 hores.

Enguany, les Falleres Majors comptaran amb un burjassoter com a mantenidor: l’actor i faller Carlos Galiana, ex president de Junta Central Fallera, serà el que dirigirà els seus millors desitjos a les màximes representants de la festa fallera a Burjassot. Galiana s’ha reunit, recentment, amb les Falleres Majors i segur que emociona a totes i tots els presents en el Tívoli amb el seu saber fer i les seues boniques paraules.

La presentació de l’acte estarà a càrrec de Rafa Martín. Després de l’Exaltació, es farà lliurament també de les recompenses falleres, de les Insígnies de Plata de la Ciutat de Burjassot i es realitzarà el tradicional sopar de gala.