Arriba al Tívoli “La gloria de mi mare”, un homenatge a les mares, amb molt art

11 desembre 2014|Burjassot

“Mamà, vull ser artista”. Quantes mares, al llarg de la història, s’hauran posat a tremolar en escoltar aquesta afirmació, de la boca dels seus fills? Moltes, sens dubte. Però no és por, ni molt menys, la qual cosa sentirà una de les protagonistes de “La gloria de mi mare”, la mare de l’artista. Choni Cia. Flamenca aterrarà dissabte que ve 13 de desembre, a Burjassot, procedent de Sevilla per presentar aquest espectacle, que tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli, a les 22:30 h.

Gloria és la mare d’una balladora que comença a despuntar en el món del flamenc. A causa de la seua primerenca i inesperada maternitat i a l’època en la qual li va tocar viure, Gloria no va poder dedicar-se al món de l’espectacle com ella haguera desitjat; però ara, en la seua maduresa, gaudeix acompanyant i ajudant la seua filla, protegint-la i aconsellant-la… I en definitiva, projectant en ella tots els seus somnis i il·lusions i donant lloc a absurds embolics en els quals es posaran de manifest moltes de les típiques situacions entre una artista i la seua mare.
“La gloria de mi mare” és un espectacle que s’inspira en la cultura del cafè-cantant i en el teatre de varietats, barrejant l’humor, el cant i ball flamenc més tradicional amb la cobla, la ironia i també amb la improvisació. I s’alça com un merescut homenatge, per fi, a la mare de l’artista i, per què no, a totes les mares, en general.

Les entrades per gaudir de “La gloria de mi mare”, a un preu de 16 euros, ja poden adquirir-se, en la Casa de Cultura de Burjassot, en Internet a través d’Instant ticket o bé, el dia de la funció, en la taquilla del Tívoli.

“La gloria de mi mare” és l’última producció de Choni Cia. Flamenca i, des de la seua estrena, en la XVI Biennal de Flamenc de Sevilla, no ha deixat de collir èxits de públic, sent guardonada amb dos premis en l’edició de 2011 d’Escenaris de Sevilla com a millor espectacle de teatre i a la millor interpretació masculina per a Juanjo Macías.

An English saddle is attached to the girth via buckles
miranda lambert weight lossThe Best Design Schools in Europe