L’Alcalde

SALUDA

Benvinguts al web del nostre municipi. Com a alcalde de Burjassot, vull donar-los les gràcies per accedir a aquest espai virtual que, a través del potencial que ens brinden les Noves Tecnologies, permet el coneixement, de primera mà i amb una acurada actualització diària, de tota l’actualitat municipal.

La pàgina web de l’Ajuntament de Burjassot pretén ser una porta oberta al nostre municipi, una finestra on aguaitar totes les realitats de la nostra ciutat. Si naveguen per ella, passejaran pels llocs més bells de Burjassot, coneixeran la seua història, les seues singularitats i el seu ric patrimoni. Però si per alguna raó vull destacar la importància d’aquesta ferramenta digital és per les possibilitats de comunicació i interacció que ofereix entre el consistori i els seus ciutadans, entre la institució i vostés. En els últims temps hem multiplicat esforços per facilitar, a través de l’administració electrònica, tots els tràmits, consultes o necessitats que vostés desitgen gestionar amb l’administració, sense moure’s de les seues cases. Com a ciutat moderna i de serveis que és Burjassot, és la nostra obligació continuar treballant en el perfeccionament d’un portal que els faça més còmoda, més fàcil i més accessible la seua vida municipal.

Així, els anime a endinsar-se en l’univers virtual de Burjassot. A colp de “clic”, poden resoldre tràmits, interactuar amb tots els serveis municipals, expressar les seues opinions i suggeriments, matricular-se en els cursos i tallers que ofereix l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, escoltar Burjassot Ràdio, veure els plens municipals i estar al dia de l’agenda municipal, repleta de propostes, gràcies a la promoció de la cultura que des de Burjassot realitzem sense parar i a la potent activitat que el nostre teixit social i associatiu protagonitzen, al llarg de l’any.

Aquest és el seu web. Accedisquen, cliquen, naveguen, participen. Perquè tot allò que succeeix a Burjassot està en www.burjassot.org.

Rafa García García
Alcalde de Burjassot