Burjassot s’adhereix a la campanya Movilsolidario.es en col·laboració amb l’ONG Acción contra el Hambre i la Fundació SanFilippo

25 març 2015|Burjassot

La Casa de Cultura de Burjassot s’ha convertit en punt de recollida de mòbils que ja estiguen és desús amb un clar objectiu solidari: col·laborar amb l’ONG Acción contra el Hambre i la Fundació Stop SanFilippo perquè recapten fons, amb el reciclatge d’aquests mòbils, i, alhora, mostrar el seu compromís amb la cura pel medi ambient.

Les caixes per dipositar els mòbils s’han situat en les Biblioteques Municipals, d’adults i infantil, en el Servei d’Informació i en la consergeria i es podran deixar tots aquells mòbils que ja no s’utilitzen i als quals se’ls donarà un ús solidari amb el seu reciclatge, ja que les dues entitats esmentades podran recaptar fons amb els mateixos per poder finançar-se. Un mòbil usat, pot salvar vides.

L’ONG Acción contra el Hambre és una organització humanitària internacional que combat la desnutrició alhora que garanteix aigua i mitjans de vida segurs a les poblacions més vulnerables. L’entitat realitza tot tipus d’activitats que contribuïsquen a combatre la fam en el món i, especialment, en l’organització de missions d’urgència humanitària a zones afectades per problemes de nutrició, sanitat i hidrologia, així com la formació de personal especialitzat per al seu enviament a aquestes missions humanitàries. A més, també té per objecte donar suport, assessorament i assistència tècnica a les Fundacions i Entitats l’activitat primordial de les quals siga l’acció social, així com l’atenció de problemàtiques socials de les persones físiques.

La Fundació Stop SanFilippo es dedica al foment i desenvolupament de la recerca contra la síndrome de SanFilippo, una malaltia de caràcter genètic i rara que afecta els xiquets des del seu naixement. L’objectiu del seu treball és aconseguir una cura o tractament, millorar la qualitat de vida dels xiquets afectats i de les seues famílies i difondre el coneixement de la malaltia per aconseguir un diagnòstic primerenc.