El 5 de gener la il·lusió dels més xicotets inundarà Burjassot amb la visita dels Reis Mags

4 gener 2016|Burjassot

Les seues Majestats, els Reis Mags d’Orient, no van a faltar a la seua cita amb Burjassot dimarts que ve 5 de gener. Una vesprada d’il·lusió, de grans desitjos i de somni per als més xicotets de la casa que van a tenir l’oportunitat de veure a les seues Majestats desfilar pels carrers del municipi acompanyats dels seus patges i dels seus incansables ajudants.

Prèviament a l’inici de la cavalcada dels Reis Mags, organitzada des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, les seues Majestats visitaran als resident de la Llar Sequera, als quals faran lliurament dels tradicionals roscons de reis perquè s’endolcisquen en un dia tan especial per a tots.

Sobre les 19h, començarà la cavalcada que, des del carrer Mariana Pineda, recorrerà els carrers de Burjassot des del citat punt, passant per Carretera de Llíria, Rubert i Villó i el carrer Colom, on els Reis, en arribar a la Plaza Gómez Ferrer, baixaran de les seues carrosses per a emprendre l’últim tram de la cavalcada caminant fins a pujar a la Plaça de l’Ajuntament on, com no podia ser d’una altra manera, seran rebuts amb els màxims honors per l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Una vegada en la Plaça de l’Ajuntament, i després de reposar forces, Melchor, Gaspar i Baltasar, s’asseuran en els seus seints per a escoltar els desitjos dels xiquets i xiquetes de Burjassot que s’acosten a saludar-los.