El Betlem de l’AV L’Empalme de Burjassot compleix 10 anys

11 desembre 2014|Burjassot

Amb la mateixa il·lusió, amb gran treball i esforç i desitjant que, un any més, siga visitat per tots els ciutadans de Burjassot, l’AV L’Empalme situarà el seu monumental Betlem, a partir del pròxim dimarts 9 de desembre, en el hall de l’Ajuntament de Burjassot.

Enguany és el dècim en el qual l’associació de veïns planta el Pessebre perquè estiga a la vista de grans i menuts que podran contemplar el gran treball que fa l’associació amb les seues més de 600 peces realitzades amb materials de reciclatge. A més, també volen mostrar a tots els visitants com, amb molt poc, es pot crear un Betlem digne de les millors exposicions.

El Pessebre de l’AV L’Empalme es presentava per primera vegada als veïns de Burjassot l’any 2004 en el Centre Cultural Tívoli. Després de tres anys d’exposició en aquest espai municipal i pensant que un major nombre de persones poguera visitar-ho i comprovar la seua bellesa, el regidor de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, Manuel Pérez Menero, tendia la mà a l’associació i els proposava muntar-ho en el Consistori, proposta molt ben acollida per l’entitat i que van acceptar sense dubtar-ho.

El Betlem es pot visitar, fins al 5 de gener, dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 h. Així mateix, els dissabtes es podrà visitar de 9 a 13 h. Els diumenges i festius estarà tancat.

You could possibly take care of that with a sewing machine
quick weight lossHow to Steam a Dress Shirt Vertically