El millor espectacle revelació dels Premis MAX, The Funamviolistas, arriba al Centre Cultural Tívoli

22 octubre 2014|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot va a acollir diumenge que ve 2 de novembre un espectacle innovador i únic que enguany ha sigut considerat com a millor espectacle revelació dels prestigiosos Premis Max: The Funamviolistas, obrirà les portes del Tívoli a les 19 hores. Les entrades, que poden adquirir-se en la Casa de Cultura o en Instant Ticket, tenen un preu de 12 euros.

Ana Hernández, al violí, Mayte Olmedilla, amb la viola i Lila Horovitz, amb el contrabaix, van a oferir un espectacle en el qual, des del principi, es combinen gran varietat de disciplines artístiques, “creant una fusió acrobàtica, quasi màgica, que atrapa a l’espectador des de l’inici, emocionant i divertint a tots els públics”, tal com les pròpies protagonistes de The Funamviolistas assenyalen.

The Funamviolistas, premi Talent Madrid 2013 al Millor Espectacle Musical i premi al Millor Espectacle de la XVI Fira de Teatre de Castella i Lleó, situarà al públic en una plaça qualsevol en la qual es troben, de manera casual, tres dones amb un present truncat. Aquest encreuament de la destinació canviarà les seues vides inevitablement i prompte aquests tres curiosos personatges construiran una vida en comú, amb les seues alegries, els seus desacords, els seus somnis i esperances. L’amistat, la superació i la cotidianeidad són el fil amb el qual es teixeix aquesta història entranyable i commovedora, narrada pels seus tres intèrprets a través d’una insòlita i excepcional combinació de música, dansa, cant, humor i teatre del gest, sense necessitat de l’ús de la paraula.

El repertori de l’obra farà un recorregut per les emocions de l’ésser humà combinant la frescor de les obres d’Antonio Vivaldi , Edvard Grieg, Jules Massenet, Georges Bizet, Astor Piazzolla, Rita Pavone, bandes sonores com Deseando amar , Els Triplettes de Belleville i temes clàssics del jazz i el tango argentí.

 

mfadvice along with fresh hairless sexually ripe males
christina aguilera weight lossHow to Incorporate Orange Into Your Fashion and Wardrobe