Els centres educatius de Burjassot poden sol·licitar la realització de xerrades educatives de la Policia Local

25 setembre 2015|Burjassot

Al llarg del curs escolar, els agents de la Policia Local de Burjassot, des de la unitat de formació, es desplacen als centres educatius del municipi per a impartir diferents xerrades formatives, d’una manera lúdica i educativa, com a complement a l’educació dels més menuts. Unes xerrades que els ajuden a formar-se, conéixer i conscienciar-se sobre els problemes socials que els envolten.

Aquells centres del municipi que no hagen sol·licitat les xerrades, que se centren en l’ús adequat de les noves tecnologies, educació vial, normativa sobre animals de companyia, l’ús de material pirotècnic o la prevenció de la violència de gènere, encara poden fer-ho enviant un correu electrònic a la unitat de formació de la Policia Local, coordinadora013@ayto-burjassot.es, o bé passant-se directament per les instal·lacions de la Policia Local, situades en la Plaça Gómez Ferrer, per tancar les dates i els horaris de realització de les xerrades.

Amb aquestes especials classes, que són un complement a l’educació dels xavals, des de Policia Local es posa l’accent en la importància de la prevenció, en tots els àmbits que els envolten, ja siga un accident de trànsit, una estafa o l’assetjament per internet, entre uns altres. I, a més, els aporten les eines necessàries per a manejar correctament situacions conflictives que els puguen sorgir.