Kanguros celebra el seu IV Aniversari amb un sopar solidari

8 juny 2018|Burjassot

Aniversario Kanguros

L’entitat social Kanguros_Lv celebrarà el seu IV aniversari amb una nova acció solidària. En aquesta ocasió, els seus membres volen reunir al major nombre de persones amb ganes de col·laborar amb l’entitat en un sopar solidari en el qual, com és habitual, es recaptaran fons per a les famílies de Burjassot que més ho necessiten.

Un sopar en la qual no faltarà l’humor ja que, tots els presents en l‘antic Mercat Municipal de Burjassot el divendres 15 de juny a partir de les 21 hores, riuran de valent amb l’actuació del monologuista Rubén Cosías que, amb la seua gràcia, farà que els riures no paren durant tota la nit.

El tiquet solidari per al sopar, que suposa un donatiu de 8€, pot adquirir-se en la seu de Kanguros, en el carrer Rocafort, 1 baix, en la botiga de roba infantil Amavi, en la Carretera de Llíria, 33, en La Mercería, en el carrer Àusias March, 21 i en la parada de plantes de Mónica, en el Mercat Municipal. El donatiu inclou bocata i una beguda.

Per a aquelles persones que no puguen assistir al sopar però vulguen també col·laborar, s‘ha posat una “Fila 0”, amb un donatiu de 5€, destinat també al Banc d’Aliments de l’entitat.

Les veoluntàries i els voluntaris de Kanguros porten quatre anys desenvolupant un gran treball a Burjassot i és amb el municipi amb qui volen celebrar-ho, entorn a una bona conversa i a les ganes d’ajudar els quals més ho necessiten.