La Policia Local de Burjassot deté dues persones en busca i captura

24 octubre 2014|Burjassot

La Policia Local de Burjassot ha detingut dues persones que es trobaven en busca i captura. Els fets han tingut lloc en el carrer Colom del municipi fins a on es van desplaçar els agents després de l’avís d’un veí del municipi que en un pis del citat carrer s’escoltaven crits d’una parella.

Pel que sembla, la parella estava insultant-se i agredint-se i els agents, personats en el domicili, van cridar en reiterades ocasions a la porta del mateix sense obtenir resposta ni aconseguir que els obriren la porta.

A causa d’aquesta situació, i en prevenció que es poguera estar cometent un delicte contra la violència de gènere, desconeixent la gravetat del mateix, els agents, tal com han informat fonts policials, van sol·licitar l’ajuda d’una dotació de bombers, “amb la intenció d’obrir la porta utilitzant els mecanismes hidràulics utilitzats per a tal efecte”.

En el moment en el qual els bombers anaven a procedir a l’obertura de la porta, “una dona la va obrir des de l’interior, per la qual cosa es va poder accedir a l’interior de l’habitatge i després de comprovar que cap dels dos presentava lesions es va procedir a la seua identificació a través de la base de dades del Cos Nacional de Policia”.

En identificar-los, els agents van comprovar que tots dos tenien una ordre de crida i cerca del Jutjat d’Instrucció núm. 14 de València per la qual cosa es va procedir a la seua detenció, sent traslladats posteriorment a dependències policials per ser posats a disposició judicial.

with one son
rob kardashian weight lossSummer Fashion Trends for Men