L’Ajuntament de Burjassot signa un nou conveni de col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals

13 febrer 2015|Burjassot

De mans de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de la regidora de Sanitat, Olga Camps, l’Ajuntament de Burjassot ha signat un nou conveni de col·laboració entre el Consistori i la Societat Protectora d’Animals (SPAB) del municipi. Conveni rubricat amb la signatura de l’alcalde i del president de l’entitat, Juan Carlos Martínez Villanueva.

El conveni, amb una durada d’un any des del moment de la signatura i prorrogable fins a un màxim de cinc anys, té una dotació per a la SPAB pròxima als 21.000€ per exercici per a la recollida, atenció i manutenció dels animals abandonats en el municipi fins a la seua adopció. Amb aquesta quantitat assignada, la SPAB també es fa càrrec de les despeses veterinàries de desparasitació, vacunació i tractaments en el cas que així ho necessiten els animals. Per dur a terme aquest últim punt, la SPAB complirà el protocol d’actuació amb Policia Local, quan es troba un animal abandonat, i establirà i mantindrà acords amb les clíniques veterinàries del poble. A més, la SPAB es compromet a contractar amb un centre caní, reconegut per la Conselleria competent, l’allotjament i manteniment dels animals abandonats.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la signatura d’aquest nou conveni de col•laboració entre el Consistori i la SPAB “és una continuació a les diferents accions que des de l’Ajuntament es duen a terme en defensa dels drets dels animals i del seu benestar. Ens preocupem pels nostres animals i tenim l’objectiu de cuidar-los, a través de la SPAB, amb la màxima garantia de defensa dels seus drets”.

La col•laboració de l’Ajuntament de Burjassot amb la SPAB és constant en totes i cadascuna de les accions que l’entitat proposa i desenvolupa en el municipi. No en va, fa menys d’un mes, Burjassot inaugurava la seua primera colònia de gats protegida, una iniciativa de la SPAB, amb el suport del Consistori, en el Parc Jardí El Mirador; colònia on els felins gaudeixen ja de bones condicions de salubritat, són alimentats correctament pels voluntaris i controlats en matèria de natalitat i malalties.