L’Ajuntament i Caixa Popular signen un conveni per a la instal·lació d’un caixer automàtic en el Mercat Municipal

3 gener 2017|Burjassot

El divendres 30 de desembre, l’Ajuntament de Burjassot, representat per l’alcalde Rafa García, i l’entitat Caixa Popular, representada en la figura de Juan José Merino, director de l’oficina del municipi, han signat un conveni de col·laboració per a la pròxima instal·lació d’un caixer automàtic en el Mercat Municipal de Burjassot. En la signatura del conveni de col·laboració ha estat present també el regidor de Promoció Econòmica i Mercats, Roc Senent.

El procés de potenciació i promoció del Mercat Municipal, així com la inexistència d’entitats bancàries en la zona de Burjassot on està situat el Mercat Municipal, entre el carrer Pintor Goya i l’Avinguda Mare de Déu de la Cabeza, són circumstàncies que han propiciat la pròxima instal·lació d’aquest caixer automàtic, amb l’objectiu del facilitar l’accés a diners en efectiu als clients del Mercat. Així mateix i amb la seua ubicació, els usuaris de la zona també podran realitzar la resta d’operacions bancàries que permet realitzar un caixer automàtic.

Així, mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament de Burjassot autoritza a Caixa Popular perquè, dins del recinte del Mercat Municipal i amb l’accés des de l’exterior, s’instal·le un caixer automàtic amb les condicions i connexions necessàries per a donar-li servei. L’Ajuntament de Burjassot no rebrà compensació econòmica alguna per aquesta cessió.

Per la seua banda, Caixa Popular assumirà els costos del servei de blindats, la instal·lació dels sistemes de seguretat necessaris, l’alta de línia telefònica, la publicitat i senyalització del caixer automàtic, el cost d’inspecció de la Policia i el cost de la posada en funcionament del servei.