“12 almas, 85 relatos”, la creació de les alumnes i els alumnes del Taller d’Escriptura Creativa II es presenta en la Casa de Cultura

13 abril 2018|Burjassot

12 almas 85 relatos

Què millor dia que el del Llibre per a presentar una publicació? I què millor que les seues creadores i creadors siguen les alumnes i els alumnes del Taller d’Escriptura Creativa II de les Biblioteques Municipals que van a veure com els seus relats prenen forma de llibre gràcies a l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot. 

Dilluns que ve 23 d’abril, Dia del Llibre, la Casa de Cultura, a les 19 hores, acollirà la presentació de “12 almas, 85 relatos”, publicació editada per Mauro Guillem (Jam Edicions) i que està protagonitzada pels relats que han creat els alumnes del Taller d’Escriptura Creativa. Amb il·lusió, amb ganes de descobrir la bellesa de l’escriptura i de crear històries, així començaven el curs que, impartit per Alicia Muñoz Alabau ha sigut, novament, tot un èxit de participació.

A més, en l’edició d’enguany, se’ls proposava publicar els seus millors relats, proposta que s’ha materialitzat en “12 almas, 85 relatos”, un llibre original i replet d’il·lusions en el qual cadascun dels alumnes ha deixat la seua empremta i el seu estil plasmats en relats. Un llibre que és ja, una realitat.