15 comerços de l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot serveixen les compres a casa

28 abril 2020|Burjassot

Asociación Comercio y Servicios logo

A través del telèfon o dels seus llocs webs. Així poden fer-se les compres en diferents comerços de Burjassot pertanyents a l’Associació de Comerços i Serveis de Burjassot, que s’han unit per a continuar donant el millor servei a la ciutadania facilitant que, durant l’estat d’alarma, els veïns i les veïnes puguen fer les seues compres amb totes les garanties i amb servei a domicili.

El contacte es pot realitzar-se a través del telèfon del comerç o mitjançant el seu lloc web i, després de realitzar l’encàrrec, cada comerç explicarà al comprador com es realitzarà el repartiment a domicili i el pagament dels productes adquirits.

Banys i cuines Calandín, Carnes Mariano, Casa Frycha, Drogueria Paquito, Farmàcia Alcocer, Herbolari Navarro, Lourdes Florista, Mercedes M. Jolí Florista, Naturhouse, Òptica Alcocer, Òptica Climent, Forn El Dolcet, Papereria Itelsa, Villamascotas i Zapaterías Juan Ramón són, fins ara, els quinze comerços que realitzen el repartiment a domicili de les compres efectuades.

Els telèfons i les webs de contacte poden consultar-se tant en la web municipal com en el Facebook de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot.