15 ‘Dones amb iniciativa’ de Burjassot reben un merescut reconeixement per la seua visió emprenedora

27 febrer 2023|Burjassot

Des de 03/03/2023 fins a 03/03/2023

CARTEL DONES CASTELLANO DEF

Un any més, l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Cosa, i CEMEF, reconeixerà la trajectòria de 15 dones emprenedores del municipi, dins del projecte ‘Dones amb iniciativa’. Un emotiu reconeixement que tindrà lloc divendres que ve 3 de març, a partir de les 20.00 hores, en el Saló de Plens del Consistori. L’activitat s’emmarca també dins de les accions que se celebren en el municipi per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

En aquesta edició, els guardons s’entregaran a 15 dones emprenedores que representen a comerços de la localitat, ja siga en el Mercat ambulant dels dimecres o en els seus negocis situats en els diferents barris de Burjassot. Cada dia, alcen les persianes dels seus comerços i els obrin a la ciutadania amb l’objectiu d’oferir-los els millors productes, de qualitat i sense necessitat d’eixir de Burjassot. Un tracte directe, un servei immillorable, de tu a tu, que porta a continuar posant en alça el valor del comerç de proximitat.

Les quinze dones guardonades d’enguany són: Diana Morant, del Saló de Bellesa Diana; Maite Simarro, La Merceria; María José Montesinos, de Mare Selva; Águeda López, de Modes Águeda; Eva Guadalupe, de Carn Selecta de Cavall; María José Martínez, de Fruiteria Paquito; María Luján, de Kiosko Didi; Sandra Carabal, de Casiopea Jewels; Marisol Quintana, de Solete regals i complements; Juani Negues, de Juani, reparació de calçat; Laura Llácer, de Laura Llácer Nutricionista; Jennifer Panadero, de Jenny Cejas Perfectas i Secretos Naturales; Encarna González, de González & Vergara Consultors Immobiliaris, i Ruth Bautista i Isabel Fernández, cadascuna d’elles amb els seus llocs en el Mercat ambulant dels dimecres.