Oberta al públic la nova zona d’esplai de la Plaça Constitució

3 febrer 2022|Burjassot

Parque Plaza Constitución

La nova zona d’oci, descans i esplai situada en la Plaça Constitució de Burjassot, pròxima al Consistori i en plena Avinguda Ausiàs March, ja està oberta a l’ús i gaudi de la ciutadania. Es tracta d’un nou espai, de planta triangular, dotat amb una pintoresca pèrgola a l’interior de la qual s’han instal·lat diferents bancs per al descans o la conversa. La zona, delimitada per vegetació, compta també amb bancs en l’exterior de la pèrgola i amb diferents mòduls biosaludables per a la pràctica d’exercici suau.

L’obra, duta a terme per la Regidoria de Serveis Municipals que dirigeix Manuel Menero i amb el treball de la Brigada Municipal d’Obres, s’ha dut a terme amb una subvenció concedida per la Diputació de València, dins del Pla d’Inversions per al bienni 2020-2021. El projecte ha inclòs la reurbanització de l’espai delimitat pels carrers Isabel La Catòlica, Godella i l’Avinguda Ausiàs March, l’augment de l’espai per als vianants de la zona amb voreres més àmplies i l’eliminació de les barreres arquitectòniques existents prèviament per a facilitar l’accessibilitat, mantenint a més les places d’aparcament situades al carrer Godella i al carrer Isabel La Catòlica.

Progressivament anem guanyant espais per a dedicar-los a la ciutadania, al seu descans, al seu benestar o als seus moments de socialització. Fa poc més d’un mes obríem l’enorme Parc María Marzo i el frondós Hort Almenar i ara obrim aquesta zona, diferent, però molt agradable i socorreguda per a una zona que habitualment té molt pas. A més, la Brigada d’Obres ha fet un treball excel·lent amb la rehabilitació de la pèrgola que li dona un toc especial i elegant a aquest nou i peculiar parc amb què, des de hui, compten els veïns i veïnes de la zona, i qualsevol ciutadana o ciutadà que passe per ací i que vulga descansar una estona”, ha declarat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en la visita que ha fet aquest mateix matí al nou parc.