Jandro García, alumne de l’IES Vicent Andrés Estellés, en la fase nacional de les III Olimpíades Agroalimentàries

22 juny 2017|Burjassot

Jandro García IES Vicent Andrés Estellés
Jandro García Ten
Jandro García Ten

Jandro García Ten, alumne de 2n de Batxillerat de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot va participar, el passat 17 de juny, en la fase nacional de les III Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental, organitzada per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural (EAMN) de la Universitat Politècnica de València (UPV). Després d’haver quedat com a segon classificat en la seua modalitat (Tecnologies Industrials) en la fase provincial d’aquesta Olimpíada, Jandro va fer un pas més en participar també en la fase nacional d’aquesta prova, a la qual va acudir amb els seus familiars i amb el seu tutor, Federico Escamilla.

Una experiència que ha resultat ser molt estimulant per al jove alumne qui, a més, divendres passat 16 de juny, va tenir l’oportunitat de fer una visita a la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, així com una ruta guiada pel centre històric de la ciutat de València.

L’Olimpíada Agroalimentària i del Medi Natural està dirigida a alumnes de centres d’ensenyament secundari de la província de València. El seu objectiu és difondre els ensenyaments superiors que s’imparteixen en aquesta Escola de la UPV entre els alumnes de batxillerat i contribuir al fet que la societat conega la importància del sector agroalimentari.