El Taller d’Ocupació “E- Burja: Educació Sostenible” clausura les seues classes

26 desembre 2018|Burjassot

Al cole sin residuos final
Cipreses la granja

Divendres que ve 21 de desembre tindrà lloc la clausura del Taller d’ocupació “E-*Burja: educació sostenible”, promogut per l’Ajuntament de Burjassot i cofinançat pel Servei Valencià de Formació i Ocupació LABORA de la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu.

Amb una durada d’un any, el Taller d’Ocupació “E-Burja: educació sostenible” és un programa mixt de formació i ocupació que ha atés a un total de 25 persones, sent 20 d’elles alumnes treballadors i treballadores.

L’objectiu perseguit amb els diferents treballs realitzats ha sigut “impulsar una educació mediambiental solidària que fomente canvis d’actitud i comportaments entre la ciutadania i, conservar, protegir i acostar el patrimoni natural del municipi de Burjassot als seus ciutadans; creant i posant en marxa diferents tallers i actuacions”.

El grup d’Interpretació i Educació Ambiental ha realitzat tallers en els centres escolars del municipi, com l’Hotel d’Insectes, La petjada dels aliments, etc. A més, a final d’any, en els Centres d’Educació Infantil i Primària (CEIP) s’ha portat acabe la campanya “Al cole sin residuos”, amb l’objectiu d’eliminar l’ús de l’alumini en els esmorzars.

El grup d’Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes ha actuat, entre altres instal·lacions del municipi, en la zona enjardinada del CEIP Fernando de los Ríos, substituint part de l’arbratge actual per un altre més adequat i al Parc de La Granja i altres zones verdes, on s’han fet tasques de manteniment del sistema de reg i plantació d’arbratge, plantes arbustives i plantes de producció pròpia del viver.