Continua el canvi de lluminàries als carrers de Burjassot

2 setembre 2019|Burjassot

Nuevas luminarias

Durant aquesta setmana, l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Serveis Municipals, dirigida pel regidor Manuel Pérez Menero, continuarà els treballs de canvi de les lluminàries del municipi. A poc a poc, els prop de 200 carrers de la ciutat estan sent objecte d’actuació quant a la il·luminació es refereix, bé siga canviant les bombetes, canviant les lluminàries o adequat els fanals.

Així, com s’ha assenyalat, aquests dies els carrers Victoria Kent, Pilar Martí, Santiago García, Maestro Granados, Godella, Cristóbal Sorní, Maestro Giner, Bernat i Baldoví, Beniferri, Fernando Martí, Mariano Segarra, Maestro Palau, Cervantes i Huertas veuran com es canvien les seues lluminàries. En aquest cas, es canviaran 108 lluminàries, amb un pressupost de prop de 35.000€.

Una vegada finalitzats els canvis en els citats carrers, es continuarà el projecte amb l’adjudicació de la seua última fase, que inclou els carrers que van des de Màrtirs de la Llibertat fins a Joan d’Àustria, és a dir, tot el barri de Mendizábal i adjacents, a més del canvi de les lluminàries del Rajolar i de la Plaça Sequera, aquesta última fase afectarà a més de 250 fanals i el pressupost és d’aproximadament 90.000€.

Les obres que s’estan duent a terme suposen la substitució de les actuals lluminàries per unes noves de tecnologia led, adequant l’òptica en cada cas a les característiques dels vials (amplària de les voreres, calçada, etc.), disposició de l’enllumenat, l’altura de les lluminàries i la separació existent entre elles.