Burjassot reconeix l’excel·lència acadèmica dels alumnes de primària i secundària del curs 2019/2020

16 abril 2021|Burjassot

Premios Extraordinarios Educación

Complint amb totes les mesures de seguretat establides, l’Ajuntament de Burjassot, de mans del seu alcalde, Rafa García i al costat de la regidora d’Educació, Manuela Carrero, ha fet lliurament en el Saló de Plens, en un acte senzill i emotiu i amb aforament limitat, del reconeixement municipal a l’excel·lent rendiment acadèmic, en el curs 2019/20 que han obtingut 15 escolars del municipi, 10 de primària i cinc de secundària.

El propi alcalde, qui ha destacat “l’orgull que és per al nostre Ajuntament entregar aquests premis. No sols perquè ens mostra la gran qualitat educativa dels nostres centres i dels nostres escolars sinó, també, perquè fa que les noves generacions es formen com a grans persones“, juntament amb la regidora, ha fet lliurament als estudiants d’una tauleta perquè puguen continuar formant-se en el seu nou recorregut educatiu, a més d’un diploma commemoratiu del premi.

En Educació Primària, els alumnes reconeguts han sigut Íker García Barberá, Hugo Rubira Rosa i Victoria Tadevosyan, del CEIP El Pouet; Andrea Gafton, del CEIP Miguel Bordonau; Adrián Fabuel Maluenda, Pablo Martínez Muñoz i Diego Requena Sempere, del CEIP Sant Joan de Ribera i José Camacho Figueredo, Cayetana Grau Gómez i Moisés Herráiz Marín, del Col·legi Nativitat de La nostra Senyora.

El reconeixement de secundària ha sigut per a Carolina Cabo Arnal, del Col·legi Joan XXIII; Laura López Ruiz, del Col·legi La Fontaine, Gràcia Chaqing Agulló Valls, i Àfrica Miralles Albero, de l’IES Comarcal i María Ángeles Barberá Costa, de l’IES Vicent Andrés Estellés.

Tots ells també han rebut el Premi Extraordinari al rendiment acadèmic que atorga la Conselleria d’Educació i els diplomes de la qual van ser entregats ahir també pels directors de CEIP El Pouet i del Col·legi La Natividad de Nostra Senyora al seu alumnat.