El sopar anual contra el càncer de Burjassot se celebrarà en el Tívoli el 18 de novembre

7 novembre 2016|Burjassot

Solidaritat, lluita, ganes de passar-s’ho bé, regals, col·laboració…tot es donarà cita en la nit del 18 de novembre en el Centre Cultural Tívoli. Una nit en la qual la Junta Local contra el Càncer de Burjassot celebrarà el seu sopar benèfic anual amb l’objectiu de recaptar tots els fons possibles per a la lluita contra aquesta malaltia.

La cita serà a partir de les 21 hores, quan començarà aquest esdeveniment solidari que reuneix cada any a centenars de veïnes i veïns disposats a ajudar i mostrar la seua solidaritat a més de passar una divertida vetlada departint amb els seus companys de taula.

Les components de la Junta Local ja estan treballant perquè aqueixa nit solidària isca tot a la perfecció i estan visitant els comerços del municipi que, de manera desinteressada, donen també productes perquè el sopar recapte encara més diners per a la lluita contra aquesta malaltia.

Els tiquets per al sopar, amb un preu de 27€, ja poden adquirir-se en Didal (Carretera de Llíria, 1), Pastisseria Latorre (c/ Colom, 5), La Mercería (c/ Ausiàs March, 21), De Mel (Carretera de Llíria, 61) i en Buenos días, princesa (c/ Mendizábal, 51).