L’Associació Cultural Steampunk Valencia presenta a Burjassot el llibre guanyador del seu I Certamen de Relats

4 març 2016|Burjassot

La cita, divendres que ve 11 de març a les 19 hores. El lloc, la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura de Burjassot. Aquest espai municipal acollirà, dins de les activitats d’animació lectora programades des de les Biblioteques Municipals en aquest mes de març, la presentació del llibre Steampunk Valencia, guanyador del I Certamen de Relats de l’Associació Cultural Steampunk Valencia.

En l’acte es comptarà amb la presència de diferents membres de l’entitat, encapçalats per la seua presidenta, Terra Zodyhak, que estaran acompanyats per representants de l’editorial La Fábrica de Sueños i pel guanyador del segon lloc en el certamen, Ferran Miquel Cortés.

Steampunk Valencia està compost pels relats finalistes del concurs i tal com han assenyalat des de l’associació, “és el resultat del I Certamen de relats Steampunk Valencia, de caràcter solidari amb l’associació Todos con Álex i, com a tal, l’esforç i la dedicació són dignes d’elogi i aplaudiment”. A més, han afegit que, el lector curiós pot “endinsar-se en aquest conjunt de relats amb la mirada d’un xiquet i l’afany solidari, per una bona causa”.

En el mateix acte es realitzarà també la presentació de les bases del II Certamen.